Skip to main content Skip to footer

Ideer til ny uteplass

Med vårens og sommerens ankomst, gjenoppdager vi alle gleden ved å få mest mulig ut av uteplassen vår. Det er på tide å komme seg ut av hverdagsrutinen, børste støv av boken du aldri finner tid til å lese, lytte til favorittmusikken din eller lage en grillfest med venner på terrassen eller i hagen din. En trend som har blitt stadig mer populær de siste årene er "Staycation": en ferie tilbrakt i komforten av hjemmet ditt, hvor du velger å tilbringe sommermånedene med å slappe av i ditt eget uterom.

Nå finnes et stort utvalg av nyanser, effekter og overflater på fliser i en tykkelse på 20 mm, ideelle for alle slags hager og terrasser, lagt både på føtter, i gress og på grus.

Takket være det store utvalget, er det også mulig å skape en følelse av visuell kontinuitet der farger og stil kan gjennomføres like mye ute som inne i hjemmet ditt. Flisene vil finne en balanse med enhver innredningsstil, enten det er klassisk, moderne, landlig eller rustikk.

Montering:

Fordi flisene er 20 mm tykke kan flisene installeres på flere måter. De kan limes med flislim på betongunderlag, tørrlegges direkte på sand, grus eller gress og monteres på plastikkføtter laget av polypropylen.

Generelt sett anbefaler vi hevet installasjon på plastikkføtter som er tilgjengelig i en rekke høyder (både faste og justerbare). Dette gjør det mulig å heve gulvet slik at du skaper et rom under flisene for elektrisk kabling, gassrør og vannrør. Men det gir deg også mulighetene til å få et vannrett gulv på overflaten, mens fall til avrenning av vann gjøres under flisene.

Faste føtter er den enkleste og billigste løsningen, men da blir flisene i samme fall som underlaget. Faste føtter er tilgjengelige i 14 mm og 17 mm høyde.

Justerbare føtter er tilgjengelige i ulike høyder, fra 10 mm og opp til 1025 mm, og sikrer at det ferdige gulvet enkelt kan justeres for å jevne ut ujevnt underlag takket være en tørrleggingsteknikk som ikke involverer lim eller fuger. Hvis underlaget du ønsker å legge på er ujevnt, anbefaler vi at du bruker selvnivellerende føtter for å sikre stabilitet og garantere at underlaget er vinkelrett på flisene.

Fordeler:
  • Lett å inspisere og ta av
  • Høy slitestyrke
  • Enkel å installere
  • Enkel å rengjøre
  • Frostbestandige
  • Motstand mot syrer og alkalier
  • Sklisikker overflate

Flisriket har et stort utvalg 20 mm fliser utstilt, så kom innom oss og se hvis du tenker dette er noe for deg.

 

 

Se et lite utvalg av våre fliser

Vi har et kjempeutvalg i fliser, baderomsinnredninger, dusjløsninger, arbeidsklær, peiser og ovner.